Om mig

I TACKSAMHET

NORDIC HEALING

Jag som driver Nordic healing heter Josefina och jag är utbildad inom bland annat Usui reiki healing och spiritistisk healing. 

Jag ser det både som en skyldighet och en gåva att få dela med mig av de förmågor som jag har lärt mig och fått genom livet. 

Utveckling är inte en rak linje, utan en spiral där man fortsätter att komma tillbaka till saker som man trodde att man hade förstått, bara för att inse att det finns djupare sanningar och förklaringar. Det är också genom sina egna tuffa perioder och förluster i livet som man utvecklas som mest som person. När det är tufft är det bra att komma ihåg att man alltid, utan undantag, kommer ut starkare på andra sidan. Min livsresa har präglats av detta och jag är inte på något sätt färdig med min utveckling - det blir man aldrig - men jag har valt att följa den livsväg som kallat på mig. Det fanns faktiskt inga andra alternativ. 

Jag har alltid haft en dragning till alternativa metoder och levt i samklang med naturens energier. Min uppväxt på landsbygden på Orust med djur och natur som livsviktiga inslag har präglat mig att bli den jag är idag. Med stor nyfikenhet på livet har jag utforskat många platser och vägar att ta, men landat mjukt och tacksamt där jag är idag.

 
Jag är också väldi
gt intresserad av och kan mycket om kroppen, psykologi och näring: om hur sättet vi lever påverkar dess mekanismer och vad som skapar hälsa, och ohälsa. Vi består dessutom av flera olika energifält som bär på olika information. När alla dessa fält är i perfekt balans har vi optimal hälsa, men så är sällan fallet nuförtiden. Jag är därför övertygad om att man behöver ha ett holistiskt synsätt för att läka i grunden, där kropp, själ och känslor är lika viktiga.

Jag lever med min familj i vårt gamla skolhus i skogen utanför Stenungsund. För mig är det en av jordens vackraste platser, som jag gärna vill dela med mig av. Därför är det självklart för mig att emot dig här - i mitt paradis, mitt i naturens lugna men samtidigt kraftfulla energier. Redan som 4-åring uttalade jag bestämt att det var här som jag skulle bo. 2021 blev det så. Det du verkligen tror på kommer till dig.   

Akademiskt är jag utbildad journalist och lingvist och har arbetat i över 20 år med 
kommunikation. Jag har även levt och arbetat i Italien.

Jag hoppas att vi möts, så jag får höra mer om ditt liv och dina behov.


UTBILDNINGAR

  • Diplomerad Usui reikihealer 1 & 2, Göteborgs Reiki
  • Certifierad spiritistisk healer, 2-årig healingutbildning, Själavård, Göteborg
  • Avancerade healingtekniker, Själavård, Göteborg 
  • Kurser i medial utveckling, 2014-2022