Vägledning i livet

Ibland kan man behöva lite guidning

Jag erbjuder dig vägledning på olika sätt: Antingen i specifika frågor som du vill bli guidad i, såsom livsval, kärlek, karriär, relationer osv. Eller mer övergripande livsvägledning, där vi går in mer på djupet i din personliga och andliga utveckling och vilka förutsättningar du har med dig i livet. 

Jag tar hjälp av mina olika verktyg, som till exempel orakelkort, änglakort och numerologi. Jag väljer verktyg intuitivt utefter de energier som gör sig påminda i vår kontakt. Min vägledning är ett samspel mellan intuition, energier och verktygens budskap. 

Den numerologiska profilen ger dig bland annat kunskap om dina naturliga styrkor, dina utmaningar och vad din själ längtar efter. Du lär känna dig själv bättre på djupet och profilen är ett utmärkt verktyg för göra förändringar och val som hjälper dig att följa din unika livsväg. Du får din profil skriftligt eftersom den aldrig blir utdaterad, utan är något som du kan gå tillbaka till och ha nytta av i resten av ditt liv. Priset är 555 kr eftersom 555 är det nummer som står för positiva livsval och djup transformation.

Jag erbjuder vägledning på distans och du kan välja att bli uppringd eller få din vägledning via mejl. Jag svarar inte på specifika frågor om död, sjukdom, giftermål, graviditet eller liknande.

Vill du hålla dig uppdaterad på nyheter eller har frågor, kontakta mig gärna via e-post.  

  

  • Numerologisk profil - 555 kr
  • Vägledning i livet ca 30 min alternativt ca en A4 - 444 kr
  • Vägledning kring en specifik fråga 15 min - 222 kr
  • Intuitivt personligt budskap - 111 kr